Jasmin Badre Esfahani

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Hvorfor valgte jeg at læse på CBS?

  • Et meget bredt studie, som er meget anerkendt
  • Er interesseret i viden om økonomi og private virksomhed

Hvad stod valget imellem fagligt, og hvorfor landede det hvor det gjorde?
Jeg ville ikke låse mig fast på en specifik retning og derfor var almen det for mig. Det gode ved at vælge mere specifikt er at man kan fravælge det man ikke bryder sig om eller er god til, men hvis man kan meget ’all round’ er Almen en superstærk uddannelse

Hvilke praktiske overvejelser gjorde du dig?
Det er et meget stort studie og derfor bliver rigtig mange optaget hvert år. Det var en god fornemmelse at være sikker på at kunne komme ind på studiet, så dette ikke skulle være på en usikkerhed

Hvilke overvejelser jeg havde omkring det sociale
Nu er jeg fra Århus og kendte ikke spor til det sociale på netop CBS og HA Almen, men har hurtigt fundet ud af at uden corona er der fyldt med sociale arrangmenter ugentligt. Det gør også at man hurtigt kan få sig et netværk af lige så motiveret og imødekommende mennesker som man ønsker, når man er ny i by.

Mine forventninger på godt og ondt, og hvordan er de blevet mødt
Jeg havde ikke mange forventninger, da jeg ikke kendte meget til CBS’ historie. Jeg mødte bare op og var klar til alt på min vej.

Min uddannelse

Selvom det er et studie hvor man bliver målt på individuelle præstationer, så blev jeg også meget positivt overrasket over mængden af gruppearbejde og muligheden for at lave en masse gruppearbejde. Jeg har og er ekstremt taknemmelig for min studiegruppe, da vi er rigtig gode til at spare med hinanden og presse hinanden.

Jeg vil rigtig gerne være i modebranchen, men være dén som ved alt om det økonomiske og finansielle. Jeg synes det er ekstremt spændende at bringe to meget forksellige verdner sammen og have et andet blik på verdenen end den vikrsomhed man på et tidspunkt vil arbejde for.

De mange eksaminer man bliver mødt med på CBS og især HA almen har overrasket mest. Men jeg synes hurtigt jeg lærere at flette disse præstationer ind i mit studieliv og vi er 700 mennesker som går igennem det her sammen, så det er ikke så slemt. Jeg synes på en måde det er en gave at blive eksamineret flere gange i samme fag, da man kan vise sit værd over flere gange

Jeg tror det som jeg synes er hårdest er at jeg rigtig gerne vil forstå ting, helt ned til mindste detajle, men på universitet, så må man indse at det går rigtig stærkt. Du når lige akuret at lære noget og så skal du videre til det næste. Man bliver prøvet i sin evne til at prioritere, da man ikke kan læse i alle døgnets timer. Det synes jeg er svært… Så man må trække vejret og stole på at man lære, imens man bevæger sig fremad, for der er ikke megen tid til at stoppe op.

Gode råd

1

Et af de allerbedste råd jeg nogensinde har fået i min vej og valg til uddannelse er at der ikke kun er ét rigtigt studie for dig, men der er mange rigtige studier. Så hvis du tvivler på om CBS og HA Almen er det ’rigtige’ for dig, så vil jeg bare sige at du trygt kan vælge det studie, for lige meget hvor du ender, vil du få en kuffert fyldt med viden, teorier og forståelse indenfor erhvervssøkonomi.

STUDERENDE PÅ HA

Hør hvad studerende på HA har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.