Caroline Juhl

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Selvom jeg gik på et alment gymnasie var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ønskede at forsætte på CBS. Jeg drømte om at beskæftige mig med noget mere handelsorienteret, og hvilket bedre sted for dette end CBS?

Efter mit sabbatår gik det hurtigt op for mig, at jeg fandt kommunikation blandt mennesker utrolig interessant. Heriblandt hvordan man taler til hinanden, motiverer hinanden samt formår at opnå en effektiv arbejdsindsats. Denne indsigt gjorde, i sammenspil med mit ønske om noget mere forretningsorienteret, det svært at se bort fra HA(kom.) – et valg jeg er utrolig tilfreds med!

Min uddannelse

HA(kom.) passer til mig som person da den omfavner en bred vifte som i fællesskab styrker din viden om mennesker, trivsel, motivation osv. Hertil er jeg blevet meget overrasket over hvor social en linje HA(kom.) er. Alle går op i, at alle er med, og at alle har det godt.

Den største omvæltning for mig var den store mængde af læsestof i sammenspil med, at meget af den var på engelsk trods vores undervisningen på dansk. Til at starte med var dette en udfordring da det udfordrede ens læseteknik. Efterfølgende ser jeg de engelske tekster som en fordel, da de holder mig op på sproget, samt lærer mig relevante termer som formodentligt bliver brugbare i fremtiden.

Gode råd

1

Følg din mavefornemmelse og intuition – lad ikke svære termer eller lign. skræmme dig væk

2

Brug tid på at sætte dig ind i hvilke uddannelser CBS tilbyder og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Ud fra dette bliver det lettere for dig selv, at afgøre hvilken en der passer bedst til dig.

3

Kast dig ud i det. Det skal nok gå.

STUDERENDE PÅ HA(KOM.)

Hør hvad studerende på HA(kom.) har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.