Amalie Aagaard

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Hvilke overvejelser havde jeg omkring det sociale?
Jeg havde helt sikkert overvejelser omkring det sociale. Jeg er meget socialt anlagt, og det var derfor også grænseoverskridende at flytte fra hele mit netværk i Jylland, til et sted hvor jeg intet netværk havde. Derfor opstod der også de helt naturlige bekymringer om hvorvidt nogen vil kunne lide mig og om jeg overhovedet vil kunne finde nogen venner. De bekymringer blev dog tilintetgjort under introforløbet og på efterfølgende egne initiativer.

Min uddennelse

Hvad tænker jeg, at jeg vil bruge min uddannelse til?
En bachelor i fra ha(psyk) skal bruges som et springbræt til min ønskede kandidat. Jeg har lært utrolig meget om mennesket, hvilket jeg håber, at jeg vil kunne kombinere fagligt med en anden kandidat.

Hvad har overrasket mig ved mit studie/ved CBS?
Ha(psyk) har overrasket mig på den måde at jeg virkelig troede det var den perfekte bacheloruddannelse for mig. Tiden har dog lært mig, at det måske ikke er – men jeg er så glad for at jeg er blevet! To gange har jeg gået med tankerne om at droppe ud, men det er aldrig blevet til mere end ved tankerne, fordi det sociale på psyk ikke er til at undvære. I de perioder har studiegrupperne ikke været til at undvære, da de virkelig har været hjælpsomme. Derudover har min årgang været rigtig gode til at være sociale og skabe arrangementer hvor alle kan være med – alt fra pizza, brætspil og Nexus! I dag kunne jeg aldrig drømme om at droppe ud, og jeg har indset at det er okay ikke at være interesseret i alle fag på lige fod – og at man kan tage det med videre som man har den største interesse for.

Gode råd

1

Specifikt omkring CBS er der en række fordomme. Hertil skal man huske at der findes alle mulige typer på alle typer af uddannelser. Dermed findes de også på KU, AU osv. Vi er alle forskellige, og det er også det der er med til at gøre det fedt og dynamisk at gå på CBS.

2

Husk at nyd studietiden, for lige pludselig er tiden bare gået – og det er virkelig en fed tid i ens liv!

3

Det er vigtigt at man reelt kan lide sin uddannelsesretning. Selvfølgelig skal man ikke kunne lide alle fag, men har man en interesse kan man også bedre bidrage til fællesskabet

STUDERENDE PÅ HA(PSYK.)

Hør hvad studerende på HA(psyk.) har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.